Gyermek oktatási szőnyeg MACKÓ

Kód: DT-0007/MED
Újdonság
Márka: Babysteps
23 600 Ft 19 504 Ft ÁFA nélkül
Szállítás 4 héten belül
Várható kézbesítés:
28.12.2021

Részletes információ

Termék részletes leírása


Gyermek oktatási szőnyeg MACKÓ mintájú az újszülöttek és a kisgyermekek érzékszerveinek egészséges fejlődéséhez

Kicsi újszülötted van otthon, és szeretnél neki rendszeres szenzoros érzékelést adni, hogy egészségesen fejlődjen és növekedjen? Szerezz be egy interaktív szőnyeget a babának MACKÓ mintájút, amely a játékon keresztül támogatja a látás, hallás és tapintás fejlődését, ugyanakkor fejleszti a gyermek motoros és manuális képességeit.

4 szenzoros játékkal van felszerelve - egy suhogó bagoly, egy virág mindkét oldalán biztonsági tükörrel, egy sípoló mackó és egy csörgős levél. A rúdon azonban sok hely van, így gyermeke egyéb kedvenc játékaival is gazdagíthatja. Vidáman fog játszani a földön lévő szőnyegen, nyugodtan mászhat rá, vagy például fordulhat hasra.

Az oktatási szőnyeg 47% prémium pamutból készült, digitális nyomtatással akvarell stílusban, 47% sima Minky és 6% nem szőtt anti allergén anyagból. Belsejében üreges szálas töltelék található, mely allergiások számára is alkalmas. Minden felhasznált anyag megfelel az OEKO-TEX Standard 100 szabványnak. A takaró mérete körülbelül 60 cm magas és körülbelül 90 cm átmérőjű. A MACKÓ mintát más termékeknél is alkalmazzuk, így könnyedén összehangolhatod a gyerekszoba berendezését ugyanazzal az ágyneművel, Teepee-vel vagy akár díszpárnával.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gyerekjátékok és játékok fából
Garancia: 2 év
Termék típus: Gyermek oktatási szőnyeg
A gyermek életkora: 0-1 év, 1-3 év
Minta: Mackó
Model: Gyermek játszószőnyeg keresztrúddal
A betét tartalmaz: 4 db szenzoros játék a motívum szerint
Különleges juttatások: támogatja a gyermek érzékszerveinek megfelelő fejlődését, fejleszti a motoros és manuális képességeket
Anyaga: 47% prémium 100% pamut digitális akvarell nyomtatással + 47% sima nyérc (100% poliészter) + 6% nem szőtt antiallergén szövet
Töltő: antiallergén üreges szál - 100% poliészter
Az alátét átmérője: kb 90 cm
Magasság: kb 60 cm
Megfelelő: gyermekeknek születéstől fogva
Tanúsítvány: OEKO-TEX Standard 100

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: