GDPR: Az adatvédelem alapelvei

 

GDPR: Az adatvédelem alapelvei

 

1. Mi tartozik személyes adatai közé

2. Milyen jelentőséggel bír adatainak védelme

3. Mennyi ideig védjük adatait

4. Jogai a Benlemi családban

5. Az adatkezeléshez való hozzájárulás visszavonása

6. Profilalkotás

7. Remarketing és sütik

8. Felügyelő hatóság

9. Kapcsolat

 

1. Mi tartozik személyes adatai közé

1.1. Ha szeretne csatlakozni a Benlemi családhoz és annak részesévé válni, fel fogjuk kérni, hogy járuljon hozzá azon adatai feldolgozásához, amelyek a tagság és a regisztráció létrejötte szempontjából elengedhetetlenek. Személyes adatok alatt az azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozó összes információ értendő: nálunk ide tartozik például a név, azonosító szám, helymeghatározó adat és kapcsolattartási adatok. Továbbá gyűjteni fogjuk a weboldalunkon lebonyolított vásárlásokkal és a visszaküldött áruval kapcsolatos információkat a Benlemi tagság keretén belüli elektronikus számlakiállítás céljából, valamint értékesítési és marketing céljainkra.

 

2. Milyen jelentőséggel bír adatainak védelme

2.1. Csak akkor szükséges rendelkezésünkre bocsátania személyes adatait, ha szeretné, hogy meglepetést szerezzünk Önnek kedvezményeinkkel, olvasni kívánja modern lakáskultúrával kapcsolatos cikkeinket és tudni akar újdonságainkról és akcióinkról.

2.2. Ahhoz, hogy tagsága és regisztrációja naprakészségét ellenőrizni tudjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően gyűjteni fogjuk a kapcsolattartási információkat is, vagyis a www.benlemi.cz weboldalra történő bejelentkezéseket, az elküldött e-mail üzeneteink megnyitásait és a Benlemi által meghirdetett akciókban való részvételét.

2.3.Ha Facebook fiókja bejelentkezési adatait használja a  facebook.com/benlemidesign , a FCB által szolgáltatott adatokat kizárólag azonosítási célokra használjuk fel. Amennyiben hozzájárul a marketing kommunikációhoz, ennek alapján kínáljuk majd fel termékeinket és szolgáltatásainkat, tájékoztatni fogjuk Önt előkészületben lévő újdonságainkról és különböző akcióinkról. Ennek köszönhetően semmiről nem marad le.

 

3. Mennyi ideig védjük adatait

3.1. Személyes adatai kezelésére a Benlemi családhoz tartozás érdekében kerül sor - ebben támogatnak szerződéses partnereink, akik szolgáltatásaikkal lehetővé teszik a Benlemi adatbázis működtetését, a www.benlemi.hu honlap üzemeltetését és a Benlemi tagokkal való kommunikációt. A személyes adatok marketingkommunikációs célú feldolgozását szerződéses partnereink végzik, akik segítenek nekünk az ilyen fajta kommunikáció előkészítésében és terjesztésében.

3.2. Személyes adatait, amelyeket a Benlemi tagság vagy a Benlemi regisztráció kapcsán gyűjtöttünk, addig kezeljük, amíg családunk tagja kíván maradni és hozzájárulása rendelkezésünkre áll. A marketingkommunikációs célokat követő személyes adatkezelés addig tart, amíg az ezzel kapcsolatos hozzájárulását vissza nem vonja.

 

4. Jogai a Benlemi családban

4.1. Családunkban megilleti Önt a személyes adataihoz való hozzáférés, javítás vagy törlés joga. Szintén jogában áll korlátozni az adatok feldolgozását, vagy kifogást emelni a személyes adatok szerinti profilalkotás ellen. Szintén megilleti személyes adatai adathordozhatósági joga, amelynek értelmében kérésére személyes adatait gépileg olvasható formátumban bocsájtjuk rendelkezésére.

 

5. Az adatkezeléshez való hozzájárulás visszavonása

5.1. Az adatkezeléshez való hozzájárulást bármikor joga van visszavonni - ebben az esetben tagsága vagy regisztrációja a Benlemi családban megszűnik, és ezzel egyidejűleg törlődik az elektronikus számlákhoz való hozzáférése is. Hozzájárulását a marketing kommunikációhoz bármikor visszavonhatja. Ebben az esetben lemarad kedvezményeinkkel és újdonságainkkal kapcsolatos híreinkről, valamint cikkeinkről.

 

6. Profilalkotás

6.1. Ahogy a fentiekben kifejtettük, az ügyfeleinktől kapott és a velük kapcsolatos adatok elemzésre kerülnek, hogy kínálatunkat és szolgáltatásainkat a dizájn szerelmeseinek leginkább megfelelő módon tudjuk bővíteni és módosítani. Ez azt jelenti, hogy profilalkotást végzünk, aminek eredményeként termékeinkkel még jobban meg tudjuk közelíteni családja igényeinek kielégítését. Ezt a tevékenységet elektronikus kommunikációs csatornákon keresztül, vagy weboldalakon és közösségi hálózatokon közzé tett hirdetésekkel valósítjuk meg. Jogában áll visszautasítani a direkt marketing célokat szolgáló profilalkotást. Ezzel a jogával élni tud, ha a fent megadott elérhetőségeinken tiltakozik a profilalkotás ellen. Ez nem csatározás. Családunkban minden az önkéntességen alapul.

 

7. Remarketing és sütik

Ha meglátogatja a Benlemi család honlapját, a sütik használatába való beleegyezése után csak olyan információkat gyűjtünk Önről, amelyek a továbbiakban segítenek termékeink és szolgáltatásaink megjelenítésében más Ön által meglátogatott weboldalakon is. Ez a beleegyezés bármikor törölhető Google Hirdetésbeállítások oldalán. A süti adatfájlok fogadását Network Advertising Initiative leiratkozási oldalán is kezelheti. A sütiket saját böngészője beállításával is korlátozhatja.

 

8. Felügyelő hatóság

8.1. Ön panasszal élhet személyes adatai feldolgozásával kapcsolatban a felügyelő hatóságnál (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság). Az elérhetőségek a www.naih.hu honlapon találhatóak.

 

9. Kontakt

9.1. Ha adatvédelmi jogaival szeretne élni, kérjük, lépjen kapcsolatba cégünkkel, ahol az adatkezelő neve és elérhetőségei a következők: Michal Pomp - Benlemi, székhely: Kylešovská 715/25 Opava 746 01, Csehország, telefonszám: +420 608 354 382, e-mail cím: [email protected], postai kézbesítési cím: Michal Pomp - Benlemi, Kylešovská 715/25 Opava 746 01, Csehország.