Miért vásároljon nálunk?

Vybavte svůj domov ručně dělaným nábytkem

Rendezze be otthonát kézzel készített bútorokkal

A kiváló minőségű faanyagot személyesen válogatjuk ki, megmunkálása és lefestése szintén saját kezünk munkája. Olvassa el a házikóalakú ágyak történetét.

Každý kus je jedinečný originál

Minden darab egyedi és kivételes

Minden általunk elkészített bútordarab egyedi. Ezért biztos lehet abban, hogy senkinek nem lesz ugyanolyan fotelje, mint Önnek. Akkor sem, ha ugyanolyat szeretne.

Získejte prodlouženou záruku na 3 roky

Érjen el 3 évre meghosszabbított garanciát

A Benlemi bútorok minőségében maradéktalanul megbízunk. Ezért választhat bármit, mi mindenre 3 év kiterjesztett garanciát vállalunk.

Zařiďte pokoj svého dítěte dle MONTESSORI

Rendezze be gyermeke szobáját a Montessori-módszer szerint

Nemcsak asztalosok és formatervezők vagyunk, hanem egyben szülők is. Ezért fejlesztettük ki a Montessori ágy- és szekrény termékcsaládot. Az egyes bútordarabok növelik a biztonságérzetet a gyermekben, hozzájárulnak kreativitása és önállósága fejlesztéséhez és szobája rendben tartására ösztönzik.

Pomozte přírodě společně s námi

Óvja a természetet velünk!

A természet szeretetét szem előtt tartva fonjuk Csehország egyetlen 100 százalékban természetes anyagokból készült relaxációs foteljeit. Bútorozza be otthonát és közben segítse a természetet lélegezni. Mint mi.

Prostě patřete do rodiny Benlemi.cz

Legyen a Benlemi család tagja

Csak olyan minőségű bútorokat készítünk, amelyeket mi is megvásárolnánk. Ráadásul egy család vagyunk... szó szerint. A két Benlemi családfő - Michal és Petr - valóban testvérek. Ismerkedjen meg velünk. s námi.