Naboksy szekrények - Tárolóhely gyerekeknek és felnőtteknek

Elegáns bútort keresel, ahol tárolhatod a dolgaidat? Van egy tippünk számodra egy olyan szekrény, amely kialakításával minden háztartásba illeszkedik.

 

point6

 

Miben rejlik a Naboksy polcegység varázsa?

Sok előnye van, de minden korosztály számára vonzó. Praktikus és a Benlemi családnál rendelkezésére áll 8 különböző méretben, mely a diák, a dolgozó vagy akár a nyugdíjas igényeit is kielégíti.

Naboksy 1x1

Milyen méretekben kapható?

 1. 1x1
 2. 1x2
 3. 1x3
 4. 1x4
 5. 1x5
 6. 2x2
 7. 2x3
 8. 2x4

Kézzel és szeretettel készítjük, hogy boldoggá tegyük, függetlenül attól, hogy Csehország melyik részéből származik.

 

point6

 

Hova illik

Egyszerű. A Naboksy polcegység segítségével lakásában vagy téli kertjében másként elhelyezhető tárolóhelyet alakíthat ki, amely elegendő helyet biztosít könyveinek, nagymama csészéinek vagy például gyermeke játékainak. Ideális szekrény gyerekeknek és felnőtteknek.

 

6 tipp, hogyan használd a Naboksy polc egységet otthonodban

Naboksy 1x4

1) Remekül szolgál majd a nappaliban, mint asztal a tévé alatt, így nem kell keresgélnie más szekrény után. Könyveket vagy akár kerámia harangokat tárolhat benne, amiket például általános iskola óta gyűjt

2) Nagy előnye, hogy elegánsan több különálló egységre tudja osztani a helyiséget, például nappalira és dolgozószobára. Így praktikus "paravánna" válik, amely nemcsak otthonának dizájn darabja lesz, hanem kisebb-nagyobb apró tárgyainak praktikus tárháza is lesz.

3) A hálószobában könnyen használható éjjeli szekrényként, ahol könnyedén tárolhat mobiltelefont, italt vagy akár egy olvasott könyvet éjszakára.

4) A Naboksy polcegységet az Ön konyhája is értékelni fogja szakácskönyvek, nagymamák receptjei vagy akár dédnagymamák ünnepi étkészlet tárolását.

5) A gyerekszobában alkalmas játékautók, játékok vagy iskolai tankönyvek tárolására, amelyek egyébként az asztalon feküdnének.

point3

 

Hogyan kell karbantartani?

 Főleg ilyenkor mindenkinek gondolnia kell a tisztaságra és a rendre. Hogyan kell megfelelően gondoskodni a Naboksy szekrény felületéről?

 1. Vegyen egy kendőt.

 2. Nedvesítse meg vízzel vagy enyhe tisztítószerrel.

 3. Rendesen ellenőrizze, hogy gondosan összenyomódott-e, és nincs-e benne felesleges víz.

 4. Törölje le a szennyeződéseket.

 5. Szárítsa meg a felületet egy száraz ruhával.

Tegye boldoggá saját magát és családját, és szerezzen be egy praktikus Naboksy szekrényeket otthonába. Megoldja a harcot a tárhellyel, és elegánsan finomhangolja otthona teljes dizájnját.