Hogyan rendezzük be a szobát egy baba számára születése előtt

A baba már úton van? Rendezze be a babának a gyerek szobáját, mielőtt a kis boldogsága a világra jön.

řekl

Nézzük meg együtt a szoba berendezését és megjelenését, hogy a baba ne maradjon le semmiről. 5 alapvető tippünk van az Ön számára.

 
Megfelelő szín választás

A babánál nemcsak a kényelemre és a praktikusságra kell gondolni, hanem a felszerelésében használt színekre is. Válasszon inkább játékos és élénk árnyalatokat a gyerekszobába, amelyek minden körülmények között felébresztik gyermeke fantáziáját és támogatják jó hangulatát. A sárga vagy világoszöld tónusok megfelelőek.

 
1) Babaágy

Gyermekei elégedett alvása legyen az első. Minőségi, tömör fából készült babaágy az alap. A gyermeknek élete kezdetén a nap nagy részében pihennie kell, hogy egészségesen fejlődjön. Biztosítson kényelmes fa ágyat a babájának, és szerezzen be matracot a babának. Helyezzen rá egy vízhatlan matracvédőt, és gondoskodjon arról, hogy minden este zökkenőmentesen teljen.

A kiságynak több szabálynak is meg kell felelnie:

  • Minőségi anyag tömör fából.
  • 100%-ban ártalmatlan, antiallergén és ökológiai lakkok.
  • Tömör fa rács szellőzővel.
  • Biztonságos rácsvédő a kiságyhoz.

 
Plyšová hrací podložka2)    Játszószőnyeg

Amint a gyermek megtanul hason feküdni, és elkezd önállóan mozogni, helyet kell biztosítani a játékhoz és annak továbbfejlesztéséhez. Megfelelő megoldás a játszószőnyeg, amely hideg talajon melegebb felületet hoz létre, mint egy takaró. Születéstől kezdve ideális babák számára, és könnyen karbantartható, ha piszkos lesz. Otthonának minden helyiségébe illeszkedik, és szükség esetén kültéren is használható.


3)    Pelenkázóasztal

A használt pelenkák cseréje nem a gyereknevelés legnépszerűbb része. Ez azonban ugyanolyan szükséges, mint az etetés vagy az alvás. Hogyan lehet ezt a tevékenységet a lehető legkellemesebbé tenni? Válasszon egy megfelelő pelenkázóasztalt, amely mindent megkönnyít az Ön számára.

Az alapvető paramétereknek a következő pontoknak kell megfelelniük:

  • Pelenka cserénél olyan pozícióban kell állnia ami egyenes és nyugodt.
  • A felhasznált anyagok minősége fontos, hogy könnyen tisztítható és egyben kellemes tapintású legyen.
  • Hangsúlyt kell fektetni a megfelelő pelenkázó alátétre is, melynek alsó oldala csúszásgátló anyagú, felső része pedig mosható legyen.

 Dřevěný domečkový regál SHELLY
4)    Tárolóhelyek

Minden leendő anya tudja, hogy soha nincs elég hely a baba számára szükséges dolgok tárolására. Gondoljon arra, hogy gyermekének elegendő helyet biztosítson ruhák, játékok vagy higiéniai cikkek tárolására. A tárolóhelyként szolgáló polcok vagy különféle szekrények segíthetnek Önnek.

 


8388-2_bavlněné-dětské-povlecení-se-vzory-3-kaktusy

5)    Kiegészítők a gyerekszobába

Minden gyerekszoba stílusos kiegészítőket érdemel, amelyek díszítik és varázslatos hangulatot kölcsönöznek neki. Mit vehet a babájának? A kiságy nagyszerű dekorációja a sifon baldachin, amely minden ágyat egy kis herceg vagy hercegnő ágyává varázsol. Biztosan boldoggá tudja tenni a babáját a játékos, változatos mintájú ágyneművel, mely szintén 100% pamutból és exkluzív francia anyagokból készült, és nagyon kellemes tapintású.

 

Fontos a gyermek fejlődése, ebben segíthet a megfelelő szobafelszerelés. Miért fontos, hogy babája fejlessze motoros készségeit? Bővebben a következő cikkünkben olvashat.