A házikóalakú ágyak története Hogyan születik az egyediség?

Az ágyak készítése nehéz munka, de mi szívvel, lélekkel végezzük. Mi mindennel kell megbirkóznunk, mielőtt otthonába kerül?

drevoHázikós ágy az első forgácsdarabtól

domeček 3 lete diteA történet a fűrésztelepen kezdődik, ahol kiválasztjuk a legjobb minőségű faanyagot. Csak egészséges, jól kiszáradt, csomómentes faanyagot használunk, ami garantálja, hogy gyermeke bútora strapabíró lesz.

Most pedig nézzünk be az asztalosmesterek műhelyébe, ahol már reggeltől érezni a gyanta és a forró kávé friss illatát. Az asztalosmester először leellenőrzi a faanyagot. Megrendelésre gyártott, ragasztott euro hasábokat használ, amelyek sokkal jobbak, mint a hagyományos asztalos minőségű faanyagok. Ragasztásukhoz már előkészítette a belső terekbe használható, speciális ragasztót. Ujjaival végigsimítja a felületet, ami tökéletesen sima és szálkamentes, hogy gyermekét ne érhesse baj.

Minden rendben.

Végülis éppen azért használunk ragasztott faanyagot, mert sokkal szilárdabb, mint az egyszerű tömörfa, jól bírja a nedvesség- és a hőmérséklet-ingadozásokat, nem deformálódik és csomómentes.

svalyAmikor az asztalosmester elégedett

Előkészíti a gépeket és ellenőrzi, hogy az egyes elemek a legkiválóbb minőségben vannak-e elkészítve. Ha mindennel elégedett, az elemeket óvatosan becsomagolják és elküldik Opava-i raktárunkba. Mivel ez a raktár mindig tele van, a megrendelt ágy, vagy a lakásba való függőfotel szinte azonnal otthonába kerülhet.

Csak az Ön ízlésén és választásán múlik, hogy a házikóalakú ágyat natúr vagy lakkozott felülettel kéri. A natúr fa gyönyörű színű, áthatja a melegség érzete és jó illatot áraszt. A felületen apró szennyeződések - például zsíros ujjlenyomatok - keletkezhetnek, de ezek finomszemcsés csiszolószivaccsal pillanatok alatt eltávolíthatóak.

point1 Tisztességes cseh kezek munkája 

domeček předškolákA lakkozás esetében bízunk szakembereink tisztességes, kézzel végzett munkájában. Mestereink hengerrel óvatosan felviszik a színt az ágyak egyes alkotóelemeire. Nem sietik el, éppen ellenkezőleg; újra alaposan leellenőrzik az ágyak legapróbb részét is.

Amikor a munka befejeződik, az ágyat még egy késztermék minősítési vizsgálatnak vetik alá. És jöhet a csomagolás! Alkalmazottaink lelkiismeretesen leellenőrzik a termék egyes komponenseinek megfelelőségét. Az egyes elemeket testre szabott, nagy teherbírású kartondobozokba csomagoljuk. Hiszen van olyan csomag is, amely tömege akár az 50 kg-ot is eléri!

 

autoAmikor a szállítmányozó cég becsenget lakása ajtaján, gyakorlatilag már minden el van intézve. Minden csomagban van egy használati útmutató, amely biztosítja, hogy az ágyat egy ügyes anyuka vagy egy tini is össze tudja szerelni. A csomag természetesen tartalmazza az összes szükséges rögzítő- és szerelési elemet.

Rövid időn belül kész is az ágy, és csemetéjével már ki is próbálhatja! Szép álmokat!!